Trasig glastak

Publicerat av Amerikanen den

Tjena alla Americans! Hoppas all är bra med er. Emma blev precis arg med mig för jag skrek på min tv-spel, hon försöker få baby Ellie to sleep så jag måste vara tyst. Men Emma alltid blir glad när jag säger att jag har postat på min blogg så jag tänkte; varför inte slå två flugor i en smäll som alla svenskar säger. Jag har något att göra när jag måste vara tyst och min fru kommer vara glad när jag säger henne. 

Anyways, våran little family mår bra och idag är det fredag. Vi är bara stanna hemma denna helgen och jag ska göra lite garden work. Vi vaknande the other night till ett högt ljud av glas krossas. Det var en fågel som flugit rakt in i våran glastak över altanen. Den försökte nog äta våra grönsaker som vi odlar där men flög rakt in i rutan. Så nu där är glas överallt i vår altan och jag måste replace it. Men vår nya glastak kom igår så när baby Ellie sover vi ska gå ut och laga den (med the babymonitor så klart). 

Jag är kind of a handy man men jag tror jag kanske behöver lite hjälp med att lyfta den glasbiten i luften. Jag har Emma som hjälp men kanske vi behöver en extra par av händer. Om jag var i Miami nu skulle jag inte hesitate att gå och knacka på min gamla granne Steves hus. Men kanske ni inte gör det i Sverige? Jag vet inte men kanske det är mot jantelagen eller någonting. Har ni frågat en granne för hjälp här i Sverige? Hur gick det? 

Jag kan inte vänta till den är lagad nu, värmen som blir inuti en inglasad altan när solen lyser känns just som Miami för mig och jag kan inte ljuga, jag verkligen saknar det under hösten och vintern här. Men hösten är mysig med en liten baby i huset. Ellie växer så fort men vi försöker enjoy all mysigt innan vi blir embarrassing parents. 

Nu ska jag gå ut och laga våran glastak. Take care guys!

Big M

Kategorier: bygga hemma

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *