Att bo i Sverige

Publicerat av Amerikanen den

Hej alla!

Så, this is my first post.

Jag ska försöka hålla mig till bara svenska för att min blog är för att träna på min svenska samt att hitta andra American Expats i Sverige.

Jag tänkte prata om mitt liv i Sverige under 6 år jag har bott här. Allt började med att jag blev förälskad i min fru. Hon är svenska som var i USA och studerade på universitet och så blev jag kär och så flyttade jag till Sverige efter att vi var tillsammans 2 år.

Nu bor jag i Sverige. Jag arbetar för ett företag som skriver om World of Warcraft där jag skriver om den spel. Jag skriver artiklar på engelska så klart om det som Blizzard gör. Jag skriver även om andra spel också från Blizzard. Det är många som är svartsjuka på mitt jobb men jag förstår varför. Det är en drömjobb för många.

Att bo i Sverige är bra. Jag gillar det mycket, speciell nu när min fru väntar på barn. Att bli pappa i Sverige är kanske det bästa som händer just nu. Jag vill skriva mer om det tänker jag att det bli i ett annat inlägg.

Allt är så klart inte bra i Sverige. Jag gillar inte att det är så kallt. Jag bodde i Miami, jag gillar inte vintern. Sen är det svårt att göra kompisar i Sverige tycker jag, många gånger du träffar någon som verkar vara din kompis men sen en dag vill de inte träffa dig mer. Maybe it is me, idk…

Ja, det var allt för just den här gången

Kategorier: hjälpaandra

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *