Hjälpa en kompis

Publicerat av Amerikanen den

Hey good people!

Här är jag igen, som försöker skapa lite bloggar och träna på min svenska språket! Min fru blir väldig glad när jag säger till henne att jag skrev på bloggen.

Det är inte mycket jag har att säga egentligen, utan ville bara berätta att min vän Mike, som också är amerikan men han har bott många mer år i Sverige har två frågor. Han behöver veta om allt man behöver till hembryggning av öl och cider, för att han har en barn som går tar studenten och vill göra en fest där han bjuder på mycket öl och eller cider och den andra frågan hur han ska klara sig nu när hans barn flyttar till en annan stad för att han ska studera på university!

Den första frågan var enkelt att hjälpa honom med, jag gillar att dricka öl och vet hur man brygger sin egen öl så det blir billig och bra. PWG är en bra sida för mig, tycker jag. Man får mycket för pengarna och det blir god och mycket öl. Den andra frågan sa jag till min kompis: Jag kan inte hjälpa dig med dina känslor med jag kan hjälpa ditt barn hitta en bra studenterbjudande el, för el kan kosta mycket om man inte vet hur man ska hitta ett bra företag. Vi båda skrattade mycket när jag sa det.

Så, inom några dagar är det fest. Jag hade mycket öl hemma, så jag sålde mina öl till min kompis eller inte sålde, han kan låna mina öl och en dag gör vi öl tillsammans.

Min fru gillar också att brygga men hon gör cider. I dont like it so much. Cider är gott ibland men jag blir mycket hangover (heter det bakful) när jag dricker cider. Det är samma sak med vin, jag blir jättedålig dagen efter, öl är det jag kan dricka utan några problem. Därför gillar jag att ha öl hemma, och nu när det är sommar är det alltid rolig att komma hem och dricka en öl efter jobbet!

Nu ska inte jag tråka ut er, jag ska berätta för min fru att jag har tränat min svenska med den här bloggen!

Take care!

Kategorier: hjälpaandra

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *