What a night!

Publicerat av Amerikanen den

Hi there alla examerikas!

Jag ser att det är några fler som hittat hit, sense sist! Kul med några nya faces. Som ni kanske minns så skapades den här bloggen för att jag som ex americano ska kunna öva på svenska språket. Kanske kan detta också leda till nya bekantskaper och friends såklart, hoppas jag också. Den här sommaren har spenderats mycket socialt faktiskt. Ni kanske kommer ihåg, sist vi diskuterade kring goda saker vi ville göra själva, brygga eget och så vidare.

Denna gång ska ni få läsa om all the fun som vi kunnat njuta av med vårt egenbryggda öl och cider. Jag och the misses har nämligen, som förmodligen resten av Sverige, fortsatt med renoveringen här hemma. En sak är säker, har man hus så finns det alltid någonting som behöver fixas! Thank god att jag inte är ensam i detta. Det blir snabbt tråkigt. Som tur var så hade vi över en granne här om dagen som även han hade renoverat sina fönster. Så jag frågade, hur? Hur gör man detta utan att vilja dö? Haha! Han förklarade att det inte alls behöver bara svårt, det finns bra hjälp att få. Han tipsade om hjälp för färgborttagning, att det bästa man kan göra är att använda hjälpmedel, och hjälpare! Helpers is the way to go! Då fick frugan en bra idé! Vi bjuder in alla våra vänner på en trädgårdsfest, en medhjälparfest. Alla som vill komma kan hjälpa till att måla och kitta fönster (weird sch-uttal not k). Sagt och gjort!

Vi gjorde all färgborttagning dagarna innan, sedan beställdes Catering Göteborg – också ett tips från grannen, och bjöd in alla vi kände. Vi bjöd på vårt eget öl, serverade mat så alla målare var nöjda och inte thirtsty! Och alla fönster på hela huset blev målade två lager på en eftermiddag/kväll! Helt otroligt va!

fargborttagning-fonster
Nymålat!

Thank you thank you, I have such wonderful kompisar! Tack så mycket – sista lagret tar vi själva!

Kategorier: hjälpaandra

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *