Om Oss / About us

Svenska

Vi är inte många expat people, det är bara jag men jag har några vänner som vill skriva. Mitt namn är Max men mina kompisar kallar mig för Big M, eftersom jag är 6,25ft lång (det är cirka 190 cm) och väger kanske 200 pounds. Så där av min Big M smeknamn.

Jag är gift till en fantastiska kvinna från Sverige jag träffade för 8 år sen i USA. Hon var där på en sån utbyte genom skolan och därför blev vi kära. I love her completely. Därför flyttade jag med henne till Sverige och blev American Expat här. Jag har bott i Sverige i 6 år nu och jag jobbar och väntar på ett barn med min fru.

Min blog ska hjälpa mig att bli bättre på svenska men också att hitta andra Expats here.

Engelska

My name is Max but you can call me Big M, as I am tall with a big body. You can also call me Max, of course! I am an American Expat living in Sweden.

I am married to a Swedish girl, the most fantastic woman a man can wish to have since around 6 years ago. We met during her time in the US when she was studying at the university. We fell in love directly and now we are expecting our first baby.

This blog is a way for me to connect with other Expats while I work on my Swedish. This is a hard language to deal with but a fun one and it is quite similar to English, at least on the grammar part, talking it is completely different.

I hope you enjoy the reading!