Kids room och lära nya saker

Publicerat av Amerikanen den

Hi you guys! Trots att jag bott I Sverige I så många år nu så lär jag mig nya saker every day. Med det är väl det livet handlar om? Att utmanas, testa sina gränser och kliva utanför comfortzone. I Think so! Att bli pappa har verkligen blivit utmaning för mig. Det är kul och spännande, men att inte kan sova på natten för att prinsessan is crying är jobbigt. But I Think me and Emma is a good team! Vi kommer fixa det!

Jag stod på Ica igår och was going to pay, när killen bakom mig pratade om E juice. And I was thinking Vad är E juice ? Är det som elder? Fläder tror jag det heter på svenska. E juice, never heard of it before. Jag gick hem och frågade Emma, hon visste inte heller vad det är. Do you guys know anything about it?

Anyway. Renoveringen här hemma fortsätter. Eftersom vi inte är handy, men ändå vill fixa prinsessans rum. She´s sleeping in our bedroom atm, but that won’t last forever. Vi har köpt färg för att måla väggarna och jag kallar färgen för kaffe latte. It sure looks like that. Det kommer bli jätte fin!

Min fru Emma har sytt gardiner till fönster, jag har skruvat säng och vi har köpt en nice fåtölj där we can sit to read books. Hemtrevligt tror jag är rätta ordet på svenska. Jag tycker det är viktig att vi lär vårt barn prata både svenska och engelska. Jag vill ju att hon ska kunna prata med min familj i USA, speciellt my mom. So vi har köpt kids books på engelska.

Nu behöver jag avsluta for this time, Emma ropar att det är dags att äta frukost. I’ve promised her to make scrambled eggs.

Take care, talk to you soon again!

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *