SEMLA AND HOLIDAY

Publicerat av Amerikanen den

HEY!

TIME SPRINGER FORT, REDAN SLUTET AV FEBRUARI. WHILE IN SWEDEN… SÅ VAR DET FETTISDAGEN I FÖRRGÅR, TRANSLATED TO THE FAT TUESDAY, VILKET BETYDER ATT ALLA HÄR ÄTER SEMLA DEN DAGEN. OR ACTUALLY, HELA FEBRUARI FÖR DET ÄR MYCKET GOTT SVENSK TRADITION. DET ÄR EN BULLE MED GRÄDDE OCH MANDELMASSA OCH SVENSKARNA HAR HAFT DEN TRADITION SEDAN MIDDLE AGE. 

EMMA TOLD ME THAT ETT SVENSK KUNG ADOLF FREDRIK DOG AV TOO MANY SEMLA PÅ 1700TALET! OCH I SKÅNE DÄR HENNES SLÄKT BOR ÄTER DE SEMLA MED VARM MJÖLK, DÅ HETER DET HETVÄGG, WHICH MEANS HOT WALL, BECAUSE OF THE HOT MILK.  VI HAR ÄTIT BÅDA SORTER OCH SEMLA MED VANILJ I, ALLA  SEMLA MYCKET GOTT OCH MAN BLI MÄTT.

ANYWAY, VÅR LILLA PRINSESSA HAR FÅTT ONT I MAGEN RECENTLY SÅ HON SOVA DÅLIGT OCH GNÄLL A OFTA, MY POOR BABY. DET BÖRJADE I JULAS SÅ VI HAR BOKAT LÄKARE MEN I WANT TO DO SOMETHING FOR HER NOW… SÅ JAG GOOGLE OLIKA MEDICIN OCH RESEARCH ON SUBJECTS SUCH AS PROTEIN PURIFICATION. KÄNNA BRA VARA FÖRBEREDD NÄR TALA MED LÄKARE. ÄVEN OM SJUKHUS I SVERIGE ÄR MYCKET BRA OCH MÅNGA LÄKARE TALA  ENGELSKA MYCKET BRA. 

SVENSKA SJUKHUS ÄR BLAND DET BÄSTA MED SVERIGE COMPARED TO AMERICA, DE ÄR NÄSTAN GRATIS OCH ÖPPNA FÖR EVERYONE! DU KAN VARA SJUK UTAN ATT BLI FATTIG, THE SOCIAL SYSTEM WORKS BÄTTRE HÄR, I WISH DET VAR LIKADANT I AMERICA. MUM’S INSURANCE IS VERY EXPENSIVE OCH HON OROA ALLTID OM SKA BLI MYKCET SJUK OCH INTE KAN AFFORD PROPER TREATMENT. INGEN SKA BEHÖVA OROA IF CAN AFFORD TO BE SICK. ANOTHER REASON VARFÖR JAG VILL MUMMY SKA FLYTTA TILL SVERIGE.

DENNA VECKA ÄR DET SPORTLOV, SÅ ALLA SKOL BARN ÄR LEDIGA HELA VECKAN. TYPICAL SVENSKAR ÅKER TILL FJÄLLEN DENNA VECKA OCH ÅKER SKIDOR MEN EMMA OCH JAG ÄR INTE SÅ INTERESTED IN SKIDOR. MEN VI PRATA OM ATT TA EN VECKA HOLIDAY SNART ÄNDÅ OCH ÅKA TILL HENNES FAMILY IN SKÅNE. BUT FIRST MÅSTE LIL’ PRINCESS MÅ BRA I MAGEN. LETS SEE VAD DOKTOR SÄGER NÄSTA VECKA.

IDAG HAR JAG HJÄLPA EMMA SÅ FRÖ, TOMAT, SQUASH, AND SOME BLOMMOR JAG MINNS INTE VILKA NU. FULLT I ALLA FÖNSTER AV FLOWER POTS MEN EMMA GLAD OCH PLANERAR TRÄDGÅRDEN I SOMMAR. WE WILL GROW FLER GRÖNSAKER DENNA SOMMAR SO I HAVE PROMISED SKA GRÄVA LAND MYCKET STOR. 

MEN LÅNG KVAR UNTIL SUMMERTIME, NU SNÖ UTE, ALMOST 20 CM!

Kategorier: Uncategorized

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *